عکس از کانال تلگرام ایرانیان جنوب هند
این خبر امروز در کانال تلگرام ایرانیان جنوب هند ارسال شد و همچنین به کانال تلگرام کمک به نرگس نیز بازارسال (Forward) شده است. جهت مشاهده خبر اصلی لطفا در کانال های تلگرام کمک به نرگس و ایرانیان جنوب هند عضو شوید.
"حسن نوریان سرکنسول ایران در حیدراباد هند برای پیگیری وضعیت حقوقی و کنسولی تبعه ایرانی خانم نرگس کلباسی، ظهر امروز وارد رایاگادا در ایالت اوریسا شد.
https://telegram.me/iranianinsouthindia"
بروزرسانی اول: ساعت ۶:۱۹ عصر به وقت تهران دو تصویر جدید در کانال تلگرام ایرانیان جنوب هند از بازدید سرکنسول ایران در حیدرآباد از موسسه پِریشان قرار گرفت، امیدواریم که با کمک جناب نوریان و کنسولگری ایران در هند هرچه زودتر مشکل نرگس اشتری حل شود.
تصویر بازدید امروز سرکنسول ایران در حیدرآباد از موسسه پِریشان و حمایت قضائی از نرگس کلباسی بنیانگذار این موسسه با حضور وکلای دادگستری
بروزرسانی دوم: ساعت ۷:۴۶ عصر به وقت تهران مطلب جدیدی در کانال کمک به نرگس قرار گرفت:
سلام هموطنان و همراهان خوبم
صبح امروز جناب آقای نوریان سرکنسول محترم ایران در شهر حیدرآباد به اتفاق یک خانم وکیل به شهر رایاگادا آمدند.
در بدو ورود مورد استقبال گرم مقامات پلیس منطقه قرار گرفتند. برایم جالب بود کسانی که سالهای اخیر زندگی مرا به جهنم تبدیل کرده بودند اینگونه در برابر آقای نوریان ابراز احترام می کردند. این نشانه خوبیست از اعتبار مقامات سیاسی کشورم ایران در کشور هندوستان.
خانم وکیل که از طرف سفارت جمهوری اسلامی ایران آمده بودند و آقای نوریان گفتگوی مفصلی با وکیل من داشتند و تاکید کردند این پرونده باید در مسیر عدالت و راستی پیش برود.
پس از آن به اتفاق برای دیدن کودکان نابینایم به موکونداپور رفتیم و ساعتی در کنار بچه ها بودیم.
فردا جلسه بعدی دادگاه است و این بار سرکنسول محترم ایران و خانم وکیل در کنارم هستند. فردا نخواهم ترسید. مسیر عدالت طولانیست اما ایمان دارم که راستی پیروز خواهد شد.
ممنونم که مرا تنها نگذاشتید. مرا از دعاهیتان بی نصیب نگذارید. دوستتان دارم❤️
نرگس کلباسی اشتری
پانزده مهر, رایاگادا, اودیسا, هندوستان
بروزرسانی سوم: ساعت ۸:۳۵ عصر به وقت تهران، مطلبی در کانال تلگرام دکتر محسن رنانی درج شد که در ذیل آمده است:
آخرین گزارش از وضعیت نرگس
--------------------------------------------------------
در این چند روز اتفاقات دلپذیری افتاد که مرا به آینده «سرمایه اجتماعی» این دیار خوش بین کرد. یعنی دریافتم که هنوز «اگر بخواهیم» و اگر مشارکت کنیم و اگر عزم ملی کنیم می توانیم خیلی چالشها را با سرعتی قابل توجه حل کنیم. موضوع «حاکمیت مجازی» که اخیرا در سخنرانیای مطرح کرده ام امروز برایم محقق شدنیتر آمد.
(آن سخنرانی را میتوانید از اینجا بشنوید: https://telegram.me/MohsenRenani/4 ).
ظرف یک روز پس از انتشار یادداشت من با عنوان «برای حضرت نرگس»، پیامها، ایمیلها و تماسهای بسیاری از ایران و هند و اروپا داشتم که برای کمک به نرگس اعلام آمادگی کردند. تماس سرکنسول ایران در حیدرآباد با من و با نرگس، در همان روز اول، موجب دلگرمی شد.
در روز دوم (پریروز) سازمان ثبت احوال اصفهان و سپس دفتر نمایندگی وزارت خارجه در اصفهان با همکاری بیشائبه به سرعت اسناد هویتی نرگس را تایید و به هند ارسال کردند. همان روز پاسپورت ایرانی نرگس توسط سفارت ایران در دهلی صادر شد. یعنی دختری که از اسناد هویتی خود فقط یک کپی شناسنامه داشت، یک روزه پاسپورتش صادر شد. در همان روز سفیر محترم ایران در هند نیز با نرگس تلفنی صحبت کرد. همه اینها امید را به دل نرگس بازگرداند.
در این دو روز خبرنگارانی از سراسر دنیا تماس گرفتند تا خبر نرگس را پوشش دهند. جوانان ایرانی در تلگرام، اینستاگرام، و اینترنت صفحه های حمایت از نرگس را به راه انداختند و دانشجویانی از هند برای کمک به نرگس اعلام آمادگی کردند. یک گروه مستند ساز هم دارد بار می بندد که به هند برود و داستان نرگس، این الههی شفقت و راستی ایرانی را به صورت مستند بسازد.
اکنون که نرگس دارای پاسپورت ایرانی شده است سفارت ما می تواند رسما برای حمایت حقوقی از نرگس وارد شود. و امروز سرکنسول ارجمند ما در حیدرآباد خودش را همراه با یک خانم وکیل ورزیده ایرانی به «رایاگادا» رساند تا فردا در دادگاه حضور یابند و ناظر روند دادگاه باشند. یک فیلم بردار هم گرفته اند تا تحولات این روزها را ثبت کند.
توضیحات امیدوار کننده امشب جناب سرکنسول از وضعیت نرگس را میتوانید در لینک زیر بشنوید:
https://telegram.me/MohsenRenani/12
نرگس نیز که این چند روز هر شب یک گزارش صوتی برای من فرستاده است، امشب بسیار امیدوارانه و شادمانه سخن گفت. صدای نرگس را در این جا بشنوید:
https://telegram.me/MohsenRenani/13
پیام کتبی امشب نرگس را نیز در کانال خودش در اینجا ببنید:
https://telegram.me/helpnarges/31
اکنون یک کار باقی می ماند که امید ما را شدیدا بالا ببرد و این یک کار بر عهده ما بیکاران ولگرد تلگرامی است. آی حضرات تلگرامی، از امشب تا فردا صبح هر جور شده است به این صفحه بروید:
https://www.change.org/p/chief-minister-of-odisha-naveen-patnaik-foreigner-accused-of-murder-stop-this-inhumane-treatment-of-narges-k-ashtari?recruiter=597439661&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLink
و «طومار حمایت از نرگس» را امضا کنید. افزایش امضای این طومار، باعث می شود مقامات محلی هند متوجه حساسیت پرونده نرگس شوند و نگذارند روند دادگاه نرگس که تحت فشار قبایل و سران محلی است، به بیراهه برود. (وقتی از تلگرام موبایل خود وارد این صفحه شدید، روی کلید قرمز رنگ پایین صفحه کلیک کنید، صفحه دیگری ظاهر میشود که باید نام، نام خانوادگی، نشانی ایمیل و نام شهر خود را در کادرهای مشخص شده وارد کنید و دوباره روی کلید قرمز رنگ پایین صفحه کلیک کنید و کار تمام است. بیش از یک دقیقه وقت شما را نمیگیرد. یادتان باشد، قرار ما پنجاه هزار امضا بوده است و اکنون فقط ۲۵ هزار امضا داریم).
نرگس دارد پاداش شفقت خالصانه خویش را میگیرد. در «خلوص نیت» نرگس همین بس که شش سال تمام صدها کودک نابینای هندی را تحت پوشش و حمایت خود قرار داده بود اما بسیاری از ایرانیان ساکن هند و حتی مقامات رسمی کشورمان در هند خبر نداشتند. عرفای ما گفته اند یکی از رازهای این عالم «صدق» است، یعنی صدق در این عالم، گم نمی شود. هر نیکی صادقانه، حتما روزی دو صد چندان به تو بر خواهد گشت. حضرت سعدی می فرماید: تو نیکی می کن و در دجله انداز/ که ایزد در بیابانت دهد باز. بگذارید در این زمانهی روی و ریا، نرگس را «الهه راستی» بنامیم. من با پدرش همکار و دانشآموز پدربزرگش بودهام. می دانم که لقمههای این خانواده پاک بوده است. دیشب که برای نرگس نوشتم که هر وقت مضطرب شد قرآن بخواند، برایم نوشت: «هر شب قرآن میخوانم». گریهام گرفت.
آی شب زنده داران این روزها. امشب برای نرگس دعا کنید. فردا روز سرنوشت سازی است.
محسن رنانی – ۱۵ مهر ۱۳۹۵
--------------------------------------------------------
کانال تلگرامی رنانی:
https://telegram.me/joinchat/CnaZwjxLWp3MaLHg4kYHHQ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
شخصا به تمامی خبرگزاری های ایرانی ایمیل زدم و درخواست تهیه گزارش از شرایط و فعالیت های نرگس اشتری در هند را کردم، متاسفانه تا این لحظه هیچ بازخوردی از هیچ خبرگزاری ارسال نشده! لطفا برای اثبات حقانیت نرگس از طریق بازنشر مطالب کانال تلگرام کمک به نرگس و امضای دادخواست اینترنتی اقدام کنید، و همچنین در صورت تمایل برای پیگیری جدیتر شرایط نرگس میتوانید با سرکنسول ایران در حیدرآباد، جناب آقای حسن نوریان تماس بگیرید.
همچنین نامه ای از طرف جناب آقای سامرند داودی از طریق آقای حسن نوریان، سرکنسول محترم کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد به سفیر محترم کشور هندوستان در ایران ارسال شده است که متن آن در ذیل آمده:
ن. والقلم و مایسطرون
خدمت سفیر محترم کشور هندوستان در جمهوری اسلامی ایران
با احترام:
آرامشی خوشگوار ، از پژواک ملودی های دلنشین هندی را امانت گرفته و سردر سفارتخانه ی کشور زیبای « هند» در ایران را ( با اذن ورود امید) آماج درودهای توسعه مدار ایرانی می سازم.
جناب سفیر:
تجانس فرهنگی ایران و هند، و خوش نشینی واژگان زیبای پارسی در زبان شیوای هندی را برمنصه «دیپلماسی فرهنگی» می نشانم و در چنین نشستگاهی دیدگان جناب عالی و دولتمردان هند را به میهمانی سطوری می خوانم که آکنده از همفکری و هم کلامی در وادی فرهنگ و گستره ی دانشی است که سالها سینه ی فراخ « پیوند» را آکنده و «دو ملت ایران و هند و هند و ایران» را با ثانیه های حضور امتزاج بخشیده و می رود تا بیش از پیش به رونق روابطی منجرشود که سزاوار یکپارچگی همسایه هاست! و این همسایگی، همان نسبت فامیلی دو کشور درتعاملات سازنده ی فرهنگی و ارتباطات پررونق تجاری و بازرگانی است.
آقای سفیر:
عالی ترین ویژگی دولتمردی، حضورخرد در انسجام زمینه هاست و راستی آزمایی چنین انسجامی، به فراخور تاریخ، همان عدالتی است که قراراست با محوریت توسعه، آذین بخش دیپلماسی فرهنگ باشد. دیپلماسی فرهنگ بدین معنا که توسعه ی اذهان بگونه ای شکیل درفضای دادخواهی بنشیند و دادرسی لحظه ها را از نگاه پنجره ها به کرسی اطمینان بنشاند.
جناب سفیر:
پرستویی از ایران زمین به شوق خدمت، جامعه ی هند را چون کعبه ی آمالی به گستره ی « آرمان» نگاشته و رویایی ترین « چشم انداز» انسانی را برای هم پوشانی « فرهنگ و شعور» گلچین نموده و هم اکنون در آشیانه ی رایاگادا به پرورش و «عشق نوازی» نیازمندانی برخاسته که آینده ساز و عینیت بخش راهبردهای انسانی « هند» و شرکای استراتژیک دو هم آشیانه ی فرهنگی « ایران و هند» هستند.« نرگس» همان جوهره ی شوقی است که عاشقانه در «غریبانگی نگاه »کودکان بی سرپرست هندی به امید« ما» شدن حتی در فرامرزهای «ظهور» موج می زند. و این « ما» شدن همان شعر شعور، و خاستگاه فرهنگ دیرینه ای است که به تجانس حضور از تبار انسانی برخاسته و سناریوی تاریخی «انسجام» را در ابعاد فرهنگی آرمان دارد.
«جوهره ی شوقی» که زرین گیسوی آرزو را بپاس توسعه ی «پهناورترین قلب حضور»به مزایده ی دستها گذارده و پریشانیش را با اشک شوق کودکان نیازمند مرهم می نهد. اشک شوقی که فریاد پرآوازه ی « پسر عموهای تجانس» را در پهنه ی تاریخ ارمغان می بخشد و این شرف حضور، همان هدف از بودنی است که تمامی «مکاتب تاریخ» به آن می بالند!
آقای سفیر:
چشم های فعالین فرهنگی و اجتماعی به نگاه دولتمردانی دوخته شده که در قلب کشور هند به دفاع از « ادراک بشریت» برخیزند و لبخند « تعادل» را به « نهضت تعامل» هدیه کنند. چه نیکوست در «دادرسی نرگس» سیستم قضایی هند عالی ترین و خدشه ناپذیرترین نظارت تاریخی را اعمال کند که منطبق با واقع باشد و درعین استقلال، ماهیت دادرسی را برپایه ی اصول و موازینی بسنجد که برای فردای هند و گستره ی ایران زمین آبرو بشود.
جناب سفیر:
ایران زمین مهد شعور و هند مهد پایداری است.مگر نه این است که « گاندی» با ساده و بی پیرایه ترین جامه ی بلوغ و اندیشه ای بزرگ، آفتاب غروب نکرده ی تاریخ را به باور حریم سایه نشانید؟
درچنین کشوری با چنین اندیشمندی بزرگ، که نگاه وقاد جهانیان را به سوی « نقطه ی عطف حضور» خیره کرد ؛ انتظار دادرسی عدالت محور ناممکن نیست. اما...چنین دادرسی بزرگی گذشته از تمامی موازین حقوقی ، نیازمند فرهنگ کارآمدی است که از بطن « توسعه» نضج می گیرد.
و این توسعه؛ زمانی کارساز است که سیستم قضایی هند مدتی فرایند دادرسی سرکارخانم نرگس کلباسی اشتری را با نظارت عالیه دولت مرکزی به تاخیر بیندازد تا سازوکارهای فرهنگی و حقوقی آن فراهم گردد و سیستم قضایی هند نیز به این باور برسد که رویکردی بزرگ و دانش محور با عنوان «فرهنگ تجانس» فراروی دادرسی مشارالیها می باشد و این فرهنگ تجانس، یادآور انتظار تاریخی تمامی فعالین حوزه های فرهنگی و اجتماعی دو کشور ایران و هند است که کرده ها را به روی صفحات ماندگار تاریخ می نگارند و مدام برای « خلق آینده » می بویند.
آقای سفیر:
پرونده ی « نرگس» یک شاخه گل غبارگرفته در «تنهایی پاییز» نیست، بهار رایاگادا هم برای فردای گرده افشانی آن، می گرید!! دو سفیر امورخارجه ایران وهند باغبانانی هستند که بایستی در امورخارجه انسانیت را سند بزنند و مالکیت تجانس دوکشور را فارغ از شخص به گوش جهانیان برسانند. انسانیتی که تجلی بخش گستره ی « پندار، گفتارو کردار» در نگاه توسعه مدارانی است که عملکرد دولتمردان دهر را بشکلی سامان مند ارزشیابی می کنند.
جناب سفیر:
بیاد داشته باشید که نتیجه ی منطقی و درست «دادگاه نرگس» می تواند همان سند تفاهمی باشدکه اگر با آینده نگاری ، سنجشگری و درپرتو تفکری استراتژیک بدان بنگریم، سرنوشت ساز و ایفاگر نقشی حیاتی در تدوین راهبرد « توسعه مشترک ایران و هند» و انسجام بخشی تجانس فرهنگی در سرزمین اطمینان خواهد بود.
با نهایت سپاس، پیرچهر غبارگرفته ای از ایران زمین : سامرند داودی،
تهران بزرگ، چهارشنبه، چهاردهم مهرماه یکهزار و سیصدو نود و پنج هجری شمسی»
رونوشت:
1. نمایندگان معزز مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران، مستدعی است این نامه را از تریبون مجلس قرائت فرمایید.
2. شورای محترم بازرگانی ایران و هند بشرح متن جهت استحضار
3.سرکنسول محترم کنسولگری جمهوری اسلامی ایران درحیدرآباد
-------------------------------------------------------------------------
با سلام و تقدیم احترام
بدین وسیله به استحضار هموطنان گرامی می رساند فایل pdf « نرگس نامه ای خدمت سفیرمحترم کشور هند در جمهوری اسلامی ایران» در ساعت 12:40 روز پنج شنبه 1395/7/15 توسط اینجانب؛خدمت سرکنسول محترم کنسولگری ایران در حیدرآباد جناب آقای حسن نوریان ( به پست الکترونیک ایشان: h.nourian@mfa.gov.ir) ارسال شد.
باسپاس.
سامرند داودی
ایران، تهران-1395/7/15
- ۹۵/۰۷/۱۵