این مطلب یک کپی از نوشته های سپهر سلیمی در صفحه اینستاگرامش دربارهی نرگس است، در رابطه با مالکیت و حق تکثیر تصاویر اینستاگرام اطلاعی ندارم، در صورتی که مالکیت این تصاویر با اینستاگرام، فیس بوک و یا سپهر سلیمیست و از بازنشر این تصاویر رضایت ندارند لطفا از بخش نظرات اطلاع دهید که تصاویر را حذف کنم.
سپهر سلیمی: (دو هفته پیش)
نرگس تنها نیست /
حدود سه سال پیش در هندوستان با نرگس آشنا شدم، دختری زاده شهر اصفهان که در شش سالگی به انگلستان رفته بود و تا بیست و یک سالگی در انگلستان و کانادا زندگی کرده بود. نرگس در بیست و یک سالگی زندگی در غرب را رها کرد و برای کمک به کودکان و فقرا به شرق آسیا آمد و پس از مدتی جستجو در هند، فقیرترین شهر و استان را برای کار داوطلبانه انتخاب کرده بود. کلمات قدرت بیان شرایط شهری که او در آنجا کار می کرد، یتیم خانه ساخته بود، برای کودکان مرکز آموزشی ساخته بود و سعی در توانمند کردن فقرا داشت را ندارد. عشق او به کودکان فقیر، یتیم و بویژه کودکان نابینا مثالزدنی بود... در هندوستان، سرزمین عجایب، نرگس ایران یکی از عجایب هند بود... اما کار کردن یک دختر جوان در یک شهر دورافتاده در هند به مذاق خیلی از شبه ان جی اوهای آن شهر خوش نمی آمد. گروه هایی که می خواستند او نباشد تا بتوانند کمک های کلان بین المللی را به کام خود فرو ریزند... فساد اداری و روابط قبیله ای و فامیلی در شهر کوچک رایاگادا در استان ادیسا هند سرآغاز گرفتاری های نرگس بود. نرگس که هیچگاه با فساد دولتی آنجا همراه نشد و رشوه نداد بیش از پیش درگیر مشکلات ایجاد شده توسط گروه های فاسد شد. اینک باید نشان دهیم نرگس کلباسی اشتری تنها نیست. همه ما در کنار او هستیم و از دختر ایران حمایت می کنیم:
🔸براى حمایت از نرگس این پتیشن را امضا کنیم:
yon.ir/9U7U
* برای آشنایی بیشتر با نرگس اینجا را بخوانید:
yon.ir/Yquc
نشانه کانال تلگرامی حمایت از نرگس:
@helpnarges
#نرگس_تنها_نیست
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
سپهر سلیمی: (یک هفته پیش)
ایجاد نقص عضو در کودکان در میان خانواده های فقیر هندی موضوع عجیبی نیست. راهیست برای ایجاد ترحم و گدایی بیشتر. برای همین است که در هندوستان گاها گدایانی با معلولیت های عجیب دیده می شود. فقر مرز نمی شناسد، همه چیز را نابود می کند. ماجرا وقتی پیچیده می شود که فقر در کنار فساد اداری و روابط قبیله ای قرار بگیرد. این چنین می شود که نرگس اشتری، دختر ایرانی ساکن انگلستان که زندگی در غرب را رها کرده و حدود شش سال است که در هندوستان زندگی خود را وقف فقرا و بی خانمان ها و بویژه کودکان نابینا کرده درگیر ماجرایی می شود که باورش هم سخت است... این بار خانواده ای که چند سالی تحت سرپرستی او بودند معلوم نیست چه بلایی سر کودکشان آورده اند تا از او اخاذی کنند... ماجرای درد آوریست. درست در موقعیتی که انتظار داری به عنوان یک قهرمان از او تجلیل کنند، او را متهم می کنند... دنیا به کجا می رود!؟
برای دانستن بیشتر از این ماجرا مطالب این کانال تلگرام را ببینید: @helpnarges
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
سپهر سلیمی: (یک روز پیش)
نرگس تنها نیست!
یادداشت دکتر محسن رنانی عزیز برای نرگس اشتری:
سپاس نرگس و آزمون سرمایه اجتماعی ما
(در صورتی که در اینستاگرام عضو نباشید و از مرورگر برای مشاهده این صفحه استفاده کنید متن و نظرات به صورت کامل برای شما نمایش داده نمیشود، برای مشاهده کامل نظرات و متن سپهر سلیمی لطفا از صفحه سپهر سلیمی دیدن کنید، متن کامل این نوشته در پست برای حضرت نرگس ارسال شده.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
سپهر سلیمی: (۵۱ هفته پیش)
به مناسبت روز جهانی کودک
به یاد کودکانی که قربانیان اصلی فقر و جنگ هستند. کودکانی که در گوشه کنار این دنیا در بدترین شرایط به دنیا می آیند، در سختی زندگی می کنند و در بی خبری می میرند. به یاد همه کودکان کار. کودکان بی خانمان. کودکانی که با ایدز به دنیا می آیند...
و به یاد همه کسانی که برای کودکان تلاش می کنند. به یاد نرگس، بانوی جوان ایرانی که در فقیرترین شهر و استان هندوستان برای کودکان یتیم، فقیر و نابینا عاشقانه و خالصانه مادری می کند.
دلتنگ همه ی این آدم های خوب هستم.
- ۹۵/۰۷/۱۴